Cartographers: Map Packs
Uitbreiding (NL)

Cartographers Map Pack

Spel Info

Het gerucht gaat dat de smederijen van de oude dwergen door magie verbonden waren met de grote vulkaan Astmork. Als koninklijke cartograaf sta je te popelen om het zelf te zien. Nu sta je voor een berg die vlammen blaast in de met rook verduisterde lucht van een andere wereld. Deze kaart kan de sleutel zijn tot grote roem en glorie als je de rivieren van gesmolten lava lang genoeg kunt vermijden om hem te voltooien.

Cartographers Affril

Toen er een kloof ontstond en vreemde wezens er doorheen reden op hun vleermuisachtige rossen, wist je dat je maar één kans zou hebben om dit vliegtuig in kaart te brengen. Je sprong erdoorheen en merkte dat je op een netwerk van purperstenen bogen stond, oprijzend uit een uitgestrekte, grijze zee. Nu haal je je niveau en kompas tevoorschijn en begin je aan wat zeker de grootste uitdaging van je carrière als koninklijke cartograaf is.

Onder de hoofdstad van Nalos, Sabek, ligt Undercity, een kronkelend labyrint van gangen, grotten en gangen, bevolkt door lokale criminelen en afvalligen die aan de rand van de samenleving leven. Er is nooit een formele studie van de lay-out gedaan. De koningin heeft je belast met het verkennen van de diepten van Undercity: het lokaliseren van ondergrondse rivieren, nederzettingen en de vreemde paddestoelbossen die bloeien in fosforescerende grotten. De laatste cartograaf is nooit teruggekomen – maar ik weet zeker dat je meer geluk zult hebben.

Cartographers Nebblis

Dit kaartenpakket kan worden gespeeld met Cartographers: A Roll Player Tale of Cartographers Heroes.

Het bevat 75 dubbelzijdige nieuwe kaartbladen met een vulkaanveld en 3 vulkaankaarten, die in het Explore-deck worden geschud. Wanneer vulkaankaarten worden onthuld, tekenen spelers vernietigde velden op hun kaartvellen en registreren ze de schade die de vulkaan aan het land toebrengt.

Cartographers Undercity

Materiaal

 • Affril – Vlak der Kennis
  • 75 kaartbladen (dubbelzijdig)
  • 3 scorekaarten
 • Nebblis – Vlak Der Vlammen
  • 75 kaartbladen (dubbelzijdig)
  • 3 vulkaankaarten
 • Undercity – De krochten van Sabek
  • 75 kaartbladen (dubbelzijdig)
  • 3 scorekaarten

EAN Code: 5425037740746

Opmerkingen

Gratis Levering - Livraison Gratuite (*)

Facebook

Intrafin

Facebook France

IntrafinFrance

Instagram

Intrafin

Twitter

@Intrafin

IntrafinGames © 2022. All Rights Reserved. - Sitemap