Terraforming Mars: Turmoil 
Uitbreiding (NL)

Terraforming Mars Turmoil

Spel Info

Het is een tijd van onrust voor de menselijke beschaving op Mars. Verschillende ideologieën en agenda’s strijden om de politieke macht, terwijl vreselijke stofstormen en andere rampen een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van de Martiaanse samenlevingen. Stuur je eigen afgevaardigden om de Terraformingcommissie te beïnvloeden en bereid je bedrijf voor op de gebeurtenissen die op de loer liggen. Tracht de aankomende uitdagingen het hoofd te bieden!

Met TURMOIL raak je betrokken in de politiek en navigeer je in een wereld die volop aan het veranderen is. Afgevaardigden oefenen hun invloed uit op de Terraformingcommissie en Wereldevenementen effenen het pad naar de toekomst. Deze uitbreiding bevat nieuwe kaarten en corporaties.

Dit is een EXPERT UITBREIDING voor Terraforming Mars. Turmoil wordt samen met het hoofdspel gespeeld en kan worden gecombineerd met elke andere uitbreiding en variant. Het verlengt de speelduur met ongeveer 30 minuten.

Terraforming Mars Turmoil

De uitbreiding omvat nieuwe bedrijven, nieuwe projecten en een nieuw type kaarten – Global Events, van stofstormen tot rellen tot de stijgende vraag naar legeringen – die je iets geven om 3 generaties van tevoren te plannen.

Centraal hierin staat de politieke arena van het Terraforming Committee. Een nieuwe actie stelt spelers in staat om afgevaardigden toe te voegen aan verschillende partijen, waarbij de eerste afgevaardigde elke generatie gratis is, en extra afgevaardigden die 5 MC kosten. Neutrale afgevaardigden worden toegevoegd door de wereldwijde evenementen, die de wensen en trends van de samenleving vertegenwoordigen.

Wanneer een speler (zelfs de neutrale speler) meer afgevaardigden in een partij heeft dan welke andere speler dan ook, neemt die speler de partijleiderszetel voor die partij over, en wanneer een partij meer afgevaardigden heeft dan welke andere partij dan ook, wordt deze dominant. De dominante partij zal tijdens de volgende generatie regeren, haar eenmalige bonus opleggen, haar lopende beleid en het voorzitterschap toekennen aan haar partijleider, waarbij die speler 1 terraform-rating wordt toegekend.

Terraforming Mars Turmoil

Materiaal

 • 35 Spelersafgevaardigden
 • 14 Neutrale afgevaardigden
 • 16 Projectkaarten
 • 5 Corporaties
 • 2 Referentiekaarten
 • 31 Wereldevenementen
 • 6 Beleidstegels
 • Mijlpaaltegel
 • Terraformingcommissie Spelbord
 • Wereldevenement Spelbord
 • Regels

Prijzen

Review

EAN Code: 5425037740333

Opmerkingen

Gratis Levering - Livraison Gratuite (*)

Facebook

Intrafin

Facebook France

IntrafinFrance

Instagram

Intrafin

Twitter

@Intrafin

IntrafinGames © 2022. All Rights Reserved. - Sitemap